Japan Vlog : Peuter is gek op rauwe vis in Japan












Alweer tijd voor de volgende Japan vlog! Danny’s favoriete Japanse eten is sushi en dan vooral die met rauwe zalm! kijk je weer mee?!
In Japan hebben we ons qua eten goed uit kunnen leven en Danny was vooral gek op de wat
“ongezondere dingen” hij is vooral gek op zalm sushi, hij vroeg er regelmatig om en we zijn dit
ook zeker wel een aantal keren gaan eten, mijn favoriet is ook de zalm, die van mijn man is tonijn.
Je moet in Japan wel even erbij vermelden dat je er geen wasabi op wilt als je voor een kind besteld,
want normaal zit er al een klodder op. Soms zit je dan echt met traan ogen te eten.
Danny heeft een obsessie voor trapjes, dat is in de video te zien.
Hij heeft heel wat geoefend met het lopen op Japanse trapjes haha.
Zijn favoriete Japanse drankje is koude groene thee.
Dit drink hij thuis overigens ook, want in de ochtend maak ik het klaar en meestal drink
hij het dan niet meteen helemaal op en drink hij het nog later koud op.
Zelf drink ik het ook graag, warm of koud dat maakt me niet uit.

Soms gingen we ook wel wat eten wat niet Japans was en daar namen we dan
een wijntje bij. Even extra genieten! Als het gaat om Japanse drank, dan ben ik gek op
Umeshu, Japanse pruimen wijn, dat smaakt heel zoet, mijn man houd daar niet van.

Wat is jou favoriete drank? Of drink je misschien helemaal niet?
Ik heb een hele tijd niet gedronken ivm. borstvoeding en daarvoor niet door hele gevoelige darmen,
omdat ik toen nog niet wist dat ik geen gluten mag, maar nu is het weer rustig en kan
ik drank drinken die gluten vrij is.

Veel kijk plezier! 
Mexican restaurant in Harajuku http://www.chiles-grill.com/
Odakyu department store with play area on 9F  
http://tinyurl.com/hqxnens
Hotel Shinjuku Sunroute Plaza http://en.sunrouteplazashinjuku.jp/
Zeeman Pyjamas http://www.zeeman.com/




2 Comments

  • japanwide november 23, 2016 at 15:18

    Voor mij ook umeshu hoor :). We hebben ook eens een zak pruimen gekregen van een collega. Die hebben we zowat drie jaar in de sake laten trekken volgens recept van mijn Japanse schoonmoeder. Na drie jaar smaakte dat echt fantastisch!

    Gr. Wouter (ervaarjapan.nl)

    Reply
  • Leyla december 15, 2016 at 19:39

    Oh wauw , wel speciaal als je het zelf kan maken!

    Reply

Leave a Comment