Bramen Jam en Bramen Sap

Bramen Jam en Sap met Agar Agar zonder Suiker Recept

Uit de Moestuin haal ik enorm veel Bramen en daar maak ik Bramen Jam en Sap
met Agar Agar zonder Suiker van.
Ik gebruik als Suiker vervanger Kokosbloesem suiker ( Honing kan ook ).
In deze blog vertel ik jullie mijn Recept.

Bramen Jam recept

Ik deel graag met jullie mijn recept en Youtube Video Tutorial van hoe ik de Jam en Sap maak.
Persoonlijk eet ik bijna geen geraffineerde suikers meer, daarom gebruik ik Kokosbloesem suiker.
Ik wilde graag eens Agar Agar proberen voor de jam, en dit werkte heel erg goed.

Om Jam te maken heb je 1 Liter / 1 KG bramen Sap nodig.
Daarbij doe je 4 Gram Agar Agar ( een afgestreken Eetlepel)
En 6 volle eetlepels Kokosbloesem Suiker / Honing
( Voor een stevigere Jam zet je de Jam een paar uur voor gebruik in de Koelkast,
zodra de pot open is ook bewaren in de Koelkast)

Voor alleen sap, gebruik je dezelfde hoeveelheid Kokosbloesem Suiker / Honing.

Tutorial

Bekijk verder de Youtube video voor de gehele werk beschrijving om de Jam en Sap te maken,
Succes!
Ik hoor graag van jou of jij het hebt gemaakt en of jij het lekker vond.

Volg mij op Instagram en Youtube om te zien wat wij allemaal doen.

No Comments

Leave a Comment